Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 ahenk katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla olgunlaşmak; dayanıklı, estetik baplara en onat fiyatlarla sahip olmak yürekin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden enstantane veri alabilirsiniz.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya antreine yardımcı olacaktır.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği mevzusundaki malumat birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve modern tasarımlarla birleştirerek hayat alanlarınıza ayar katmayı hedeflemektedir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak yoklama altına hileınmasına yardımcı olur ve yangının başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Dolgular ile kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Yangın kapısı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

İnsanların yaşamını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da handikap olur. Bu sayede, yangının yaratması beklenir ekonomik etkilerini en aza indirir.

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin kesik, hızlı ve emin şekilde tahliyesini yapmak amacı ile yapı dâhili veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Alelade bir yangın, natürel kıran ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da yapı dâhili merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Aşağıda en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite yapılar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanoğluın emin ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi katkısızlanır. Yapılan tetkikat, yangın mebdelangıcından itibaren geçen 3 dakikalık müddet süresince fenomen yerinin dumanla dolduğu muayyentir. Gene yalnızca 6 dakikalık kısaltarak bir sürede Yangın Merdiveni Kapısı zeminın alevlerle kaplandığı saptama edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleşatır yangın olumsuzluklarıyla mimariların içindeki merdivenler kullanılamaz bir hal allıkır. Böylelikle mimarilardan çıkış imkânsız olur. En âlâ alternatif kaçış yolu ise yangın merdivenleri sebebiyle oluşur. Dirilik kaybının en aza indirilmesi ya da top engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Yangın veya acil tavır vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi bağırsakin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Satış öncesi de sizler bağırsakin en isabetli sistemi sunabilmemiz karınin hane ve işlemyerlerinizde ayyaşif mimarilmalıdır. Mahir personelimiz yangın bapları konusunda sizlere lüzumlu detayları aktaracaktır ve sizin bütün ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki sual konuaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok saygınlık hale getirmiştir.

Report this wiki page